Slide Dugnadsmarked sokker Slide Ankelsokker 10 pack

Slide Ankelsokker (10 par) 100 Før 129,- Lagerstatus: På lager fra 10 november 2020. Pris: BESTILLINGSKJEMA Check Gratis frakt 2 - 5 dager levering 30 dager betalingsfrist Check Check Dere kjøper 10 par med ankelsokker (5 hvite par og 5 svarte par) for 100 kr og selger videre for 200 kr. Det gir en fortjeneste på 100 kr per pakke. Sokker er noe alle trenger om vinteren og er derfor et veldig lettsolgt produkt. Selg til familie, venner og bekjente! Kjøp nå og betal senere: Bestiller dere idag, har dere 30 dager på å betale inn til oss. Dere har veldig god tid på å selge ut produktene! Dorull dugnad Dopapir dugnad Dorull dugnad for russ, idrettslag, korps, skoleklasser, skoletur og annet.

SOKKE DUGNAD MED HØY FORTJENESTE

Sokke dugnad utføres som oftest av russ, idrettslag, korps, skoleklasser og andre grupper som ønsker å tjene inn penger. Sokker er noe absolutt alle trenger, og brukes hver eneste dag. Det er både enkelt å selge og det gir stor fortjeneste ved salg. Selg sokker til familie, venner, bekjente og naboer!

Våre ankelsokker er unisex og passer både til damer og menn. Produsert i mykt bomull av høy kvalitet og perfekt passform. I hver pakke kommer det 5 par svarte og 5 par hvite sokker. Til sammen har dere 20 sokker per pakke dere selger.

I flere år har våre kunder tjent tusenvis av kroner på sokke-dugnad. Det er både enkelt, raskt og lønnsomt. Bare en liten dugnad kan generere en stor fortjeneste. Sjekk ut hvor mye din gruppe kan tjene med vår fortjeneste kalkulator under.

Sjekk hvor mye din gruppe kan tjene!

Med vår fortjeneste kalkulator kan du beregne hvor mye din gruppe kan tjene på sokke dugnad. Dere kjøper en pakke for 100 kroner og selger videre for 200 kroner. Det er 100% fortjeneste!

Loading...
0

Sebastian Jesper Sletnes Liergutta 2021 har fått mye hjelp av Dugnadsmarked. Vi har solgt sokker og dopapir til inntekt for vår russetid. Dugnadsmarked har også hjulpet oss med arbeidsdugnader. 5 stjerner lilla Elise Devold Elise Devold Eidsvig Vi er Drammensbussen 2021, og dugnadsmarked har hjulpet oss veldig på veien. Vi er storfornøyde med samarbeidet og gleder oss til tiden videre. Elise på dugnad 5 stjerner lilla

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor lang er leveringstiden på sokkene?
Må vi betale for sokkene med engang vi bestiller?
Kan jeg bestille en vareprøve?
Hvorfor velge dugnadsmarked?
Hva er fortjenesten ved salg av ankelsokkene?
Har dere andre produkter enn sokker vi kan selge?