Slide Slide

Slide Nicky toalettpapir (56 ruller) 180,- Lagerstatus: På lager Fortjeneste: BESTILLINGSKJEMA Check Gratis frakt 2-5 dager levering 30 dager betalingsfrist Check Check Dere kjøper 1 sekk for 220 kroner og selger videre for 400 kroner. Det gir en total fortjeneste på 180 kroner per sekk dere selger. Nicky toalettpapir er produsert av 100% ny-fiber og er svanemerket. Godkjent av miljømerking i Norge. Kjøp nå - Betal om 30 dager: Dere har 1 måned på å selge dorullene før dere må betale inn til oss. Vi sender ut faktura med 30 dager betalingsfrist. Dorull dugnad Dopapir dugnad Dorull dugnad for russ, idrettslag, korps, skoleklasser, skoletur og annet.

Tjen penger på dorull dugnad!

Nicky toalettpapir passer perfekt til dorull dugnad. Dopapiret Nicky er produsert av 100% ny-fiber og inneholder 3.lags mykt toalettpapir. Dette er en av våre mest populære produkter! Selger året rundt.

Enten om det gjelder russ, idrettslag eller en forening: Vi garanterer at dere vil ende opp med en stor fortjeneste ved kjøp av dorullene. Dere kjøper en sekk for 220 kroner og selger for 400 kroner. Det gir en total fortjeneste på 180 kroner per sekk dere selger.

I flere år har våre kunder benyttet seg av Nicky toalettpapir som et salgsprodukt ved dorull dugnad. Toalettpapiret er grundig testet og kvalitetssikres før hver eneste levering. Produktet er godkjent av miljømerking i Norge og støtter «Forest for all forever» organisasjonen.

Dorull dugnad fra Dugnadsmarked

Vi ønsker å ta vare på miljøet

dorull dugnad

dopapir dugnad

dugnad dopapir

Sebastian Sebastian Thorvaldsen Vi er veldig fornøyde med dugnadsmarked. Vår første dorull dugnad gikk med glans og vi fikk solgt alle varene. Rask levering og god oppfølging! 5 stjerner lilla Sebastian Thorvaldsen Elise Devold Elise Devold Eidsvig Vi er Drammensbussen 2021, og dugnadsmarked har hjulpet oss veldig på veien. Etter bare 2 dugnader har vi tjent over 150.000kr. Vi er storfornøyde med samarbeidet og gleder oss til tiden videre. Elise på dugnad 5 stjerner lilla

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor lang er leveringstiden på dorullene?
Må vi betale for dorullene med engang vi bestiller?
Kan jeg bestille en vareprøve?
Hvorfor velge dugnadsmarked?
Hva er fortjenesten ved salg av dopapiret?
Har dere andre produkter enn dopapir vi kan selge?