Russedugnad gull

Tjen 240 000,-

Russedugnad sølv

Tjen 120 000,-

Russedugnad bronsje pakken

Tjen 48 000,-

Tjen penger på russedugnad!

Salgsdugnader

Dugnadsmarked har samlet sammen et bredt utvalg av varer som er enkel å selge og gir en fantastisk fortjeneste og lønnsomhet. Våre mest populære dugnads-produkter relatert med russedugnad er salg av doruller, tørkepapir og sokker.

Arbeidsdugnader

Arbeids-dugnader skal være morsomt og sosialt, men samtidig seriøst og organisert. I forbindelse med russedugnad arrangerer vi dugnader i form av arbeid. Eksempler på dugnadsarbeid kan være: Jobb på festivaler, scener og konserter, vekter-jobber, mm.

Hva er dugnad for russ? 

Vi tilbyr dugnad for russ og andre grupper. Dugnad er både morsomt og enkel måte å tjene penger på. Har du en russebuss eller russebil som må finansieres kan det være lurt å samle inn penger ved hjelp av russedugnader. Det er jo ikke alltid det er så lett å punge ut alt fra egen lomme? Ved hjelp av våre skreddersydde dugnads-pakker kan din gruppe være sikker på å tjene inn nok penger før russetiden starter. Vi lager en spesifikk dugnads-plan som garanterer 100% fortjeneste.  Ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud.

SØK OM SPONSOR GRUPPE!

Dugnadsmarked sponser de kuleste prosjektene hvert år! Vi elsker å samarbeide med russen… Dette er noen av våre russegrupper som har deltatt på russedugnad og fått spons fra oss:

Russedugnad og spons: Stockholm Syndrome 2018
Russedugnad og spons: Hierarkiet 2018
Park City 2019 russebuss
Russedugnad og spons: Carnage 2018
Russedugnad og spons: Acid Trip 2019
Russedugnad og spons: Primal 2018
Sponsor russ Code Red 2019
New Jack City 2018 russebuss

Våre samarbeidspartnere

FÅ ET DUGNADSTILBUD!

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.