fbpx

Slik tjener du penger på dorull dugnad – 4 enkle tips

Av de mange ulike former for dugnadsarbeid som fins, er salg av toalettpapir noe av det aller mest lukrative, da etterspørselen gjerne er høy ettersom dette er noe alle trenger. Ved å følge noen tips, vil du ha økt sannsynlighet til å lykkes med salget.

Sist oppdatert: Juli 09, 2018

Dorull dugnad dopapir

1. Finn riktig leverandør

Det første man må gjøre er å finne riktig leverandør som oppfyller dine ønsker om fortjeneste. Her gjelder det å beregne hvor mye man tjener per solgte antall og sammenligne estimert utsalgspris mellom ulike leverandører.

Om prisen er for høy, vil det naturligvis gjøre salget vanskeligere. Antall ruller i pakken må også tas med i regnestykket, da gjerne fortjenesten kan være den samme, mens antall ruller kan variere. For å oppnå trygghet både hos dugnadsselger og forbruker er det viktig å sørge for at produktet er av høy kvalitet.

Les også: Dette bør du vite om russelogo

2. Skryt av produktet du selger

I selve salgssituasjonen er det også lurt å stille forberedt på hvilke argumenter man skal ta i bruk og hva man skal vektlegge:

Presenter produktet du selger og utdyp om dets kvalitet. Det er også svært viktig å fortelle hvilket prosjekt man støtter ved kjøp, og ikke minst hvorfor man burde støtte det. Her er det også lurt å ha beregnet på forhånd hvor mye ditt produkt koster kontra tilsvarende produkt i butikken.

Poengter fordelen ved å ha en stor sekk med dopapir liggende hjemme, i stedet for å måtte kjøpe samme produkt gjentatte ganger andre steder.

TIPS: Sponsor til russebuss eller russebil finner du her

3. Selg før du mottar varene

Det fins også to ulike måter å gjøre det på, enten om man velger å selge, eller å bestille på forhånd.

Har man solgt varene på forhånd vet man nøyaktig hvor mye man skal bestille og man trenger derfor ikke å tenke på å sende noe tilbake til leverandøren.

Om man derimot velger å bestille først, vil det i større grad være usikkert om hvor mye man får solgt, selv om det utvilsomt vil være ekstra motiverende å gjøre det.

Les også: Slik setter du opp et russebuss budsjett

4. Din egen vri på sosiale medier

I vårt moderne samfunn er det kanskje like greit å ta i bruk sosiale media når en skal foreta salg, selv om kanskje mange foretrekker å se produktet med egne øyne.

For å nå ut til mest mulig folk vil det derfor være lurt å bruke ulike applikasjoner, eller å ringe til bekjente.

Gjerne bruk kreativitet og humor til å nå ut til kundene dine.

Les også: Hvordan finansiere russetiden ved salg av dopapir
2018-09-17T04:50:54+00:00