Trenger du ekstra penger til russetiden eller russebussen? Det gjelder å være tidlig ute for å få det meste på plass i god tid før russefeiringen. Å skape minner for livet koster litt ekstra, derfor kreves det litt innsats for at alle bitene skal falle på plass.

Russebuss

Bedlam 2017 finansierte russebussen ved hjelp av russedugnader og salg av dopapir. Foto: russebussmarked.no 
Sist oppdatert: September 17, 2018

Hva med å samle gjengen til en liten dugnad der dere selger et produkt som absolutt alle trenger?

Gjennom en russedugnad og salg av dopapir vil dere få en god inntekt veldig enkelt.

Alle kjenner til produktet, og ingen kan si at de ikke har behov for det. Med andre ord trengs det ingen forkunnskaper om det du skal selge, og du trenger ikke å informere om produktet, det sier seg selv hva du selger. Utløpsdato trenger du selvsagt ikke å bekymre deg over.

Selg til familie og venner

Hvor mye klarer dere å selge? Tenk på dine nære. Hvor mange familier og husstander utgjør de du kjenner best? Allerede der har du en pangstart.

ÅRETS RUSSEDRESS BUSS: Kun 4 busser i hele Norge blir kåret til årets russedress buss. Bedlam 2017 ble en av dem. Foto: Privat

Hvis dere er en gjeng som alle har familie, venner, en lang telefonliste og hundrevis av venner på Facebook, så ser dere fort hvor mange som sannsynligvis ønsker å kjøpe dopapir av dere. De får en vare de trenger, samtidig som de er med på å støtte russefeiringen deres. Vinn-vinn!

Les også: Dette bør du vite om russelogo

La oss ta en enkel eksempel der dere tjener 38 000 kroner:

Dere som gruppe velger å prøve ut en dorull dugnad hos dugnadsmarked.

Handler dere inn dopapir, vil 1 dorull-sekk koste 210 kroner. Samme sekk selger dere videre for 400 kroner. Det gir en fortjeneste på 190,- per salg.

Er dere 20 deltakere som selger 10 dorull pakker hver, har dere tjent opp 38 000 kroner. Dette er penger dere sitter igjen med etter salget.

RESULTATET AV BEDLAM: Russebussen dekorert med en vakker lounge og led-lys effekter. 

RESULTATET AV BEDLAM: Russebussen dekorert med en vakker lounge og led-lys effekter. 

Ingen risiko bak dugnaden

Det som er fantastisk bak denne dugnaden, er at dere som gruppe ikke trenger å betale før dere har solgt varene.

Hos dugnadsmarked har dere nemlig 30 dager betalingsfrist etter at dere har mottatt dopapiret. Ikke minst får du dette tilsendt gratis hjem til deg.

Den gode prisen betyr ikke at du selger et dårlig produkt. Kvaliteten er like god som mange av bestselgerne du finner i hvilken som helst butikk. Dopapiret er svanemerket slik at du med god samvittighet kan selge sekker med doruller til alle, selv de som er veldig miljøbevisste.

Få en kickstart på russetiden og ikke nøl med å komme i gang med russedugnaden!

Les også: Slik tjener dere penger på dorull dugnad – 4 enkle tips